Videón Szájer brüsszeli lebukása

Videón Szájer brüsszeli lebukása

Egy belga tévéstáb pont a helyi rendőrökkel forgatott, amikor elkapták az orgiáról egy ereszcsatornán menekülő fideszes politikust.

Egy belga tévéstáb éppen a helyi rendőrök munkájáról készített dokumentumműsort decemberben, így profi kamerákkal sikerült lefilmezniük, ahogy az ereszcsatorna tövében álló Szájer Józsefet éppen kikérdezik a rendőrök a 27 fősűmeleg szexpartiról való menekülési próbálkozása után Brüsszel belvárosában - vette észre a Telex.

A lap szerint a filmet csütörtökön mutatják be a Flikken BXL (Brüsszeli zsaruk) című műsorban a belga VTM csatornán, de a helyi sajtó már most kapott egy öt perces előzetest, ami például ide kattintva látható.

A felvételen az látható, hogy a rendőrök és a stáb az autóban ülve odamennek a helyszínre, ahol Szájer József színes, bojtos sapkában, melegítőalsóban, fényes anyagú fekete dzsekiben, hátizsákban áll a rendőrök gyűrűjében, kényszerű terpeszállásban, karjait széttárva, falhoz támaszkodva. Addigra már kiderül, hogy a házban egy buli van, Szájer pedig egy szemtanú elmondása szerint az ereszcsatornán menekült.

További részletek a kínos eseményekről a Telexen olvashat!

 

Volna jobb helye az 51 milliónak, amit az abonyi birkózócsarnokra költenek

Az abonyi születésű Földi László bejelentette, hogy birkózócsarnok épül a településen 51 millió forintos állami támogatásból. Közösségi oldalán nem aratott vele osztatlan sikert. A vélemények szerint sok más fontosabb dologra érdemesebb volna költeni közpénzből.

  • 2021. június 11.

Orbán Viktor váratlanul megjelent a kormányinfón

Váratlanul Orbán Viktor is megjelent a csütörtöki kormányinfón, ahol személyesen kérdezhették az újságírók. Bejelentette, hogy akár 1,6 milliót kaphat 1,1 millió család jövőre, és engedélyezik a 12–16 év közöttiek oltását.

  • 2021. június 10.

Elveszti a védettségi igazolványát, akinek nem kell a 2. oltás

Orbán Viktor bejelentette, hogy elveszíti védettségi igazolványát, aki nem oltatja be magát a második adag vakcinával. Jelenleg 137 ezer ilyen ember van.

  • 2021. június 10.